SERVICES

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten reparatie-service en onderhoud van alle merken auto's.

Groot onderhoud
Zo ongeveer elk jaar is het inwendige van uw auto toe aan een ‘grote beurt’. Net zoals u uw auto regelmatig wast om hem mooi en schoon te houden heeft ook de motor, de wielophanging en het besturingssysteem regelmatig onderhoud nodig. Regelmatig onderhoud voorkomt overmatige slijtage en zorgt dat de prestaties van uw auto optimaal blijven. Een grote beurt bij Kenkay Autoservice is een echte zekerheidskeuring waarbij wij uw auto grondig onder de loep nemen. Alles wordt nagelopen, gecontroleerd en eventueel opnieuw afgesteld.

Klein onderhoud
Naast een grote beurt is het niet onverstandig, vooral als u veel kilometers maakt, om tussen de grote beurten door uw auto te onderwerpen aan een kleine beurt. U auto wordt op een aantal punten gecontroleerd, die vooral als u veel rijdt, regelmatig controle nodig hebben. Door u auto tussen de grote beurten door aan een kleine beurt te onderwerpen kunt u niet alleen de periode tussen twee grote beurten verlengen, maar houdt u uw auto bovendien in topvorm wat de prestaties ten goede komt. Net als de grote beurt is de kleine beurt bij Kenkay Autoservice een echte zekerheidskeuring.

Reparatie
Een lekke uitlaat, een kapot achterlicht, een beschadigde ruit, een piepende snaar – het zijn allemaal van die kleine ongemakken die u zo snel mogelijk gerepareerd wilt hebben. In al deze en vele andere gevallen kunt u altijd terecht bij Kenkay Autoservice. Onze hoog opgeleide en gespecialiseerde autotechnici zorgen ervoor dat uw auto weer 100% in orde komt. U hoeft wat ons betreft geen afspraak te maken voor dergelijke kleine reparaties. U wordt geholpen terwijl u wacht.

Bij een reparatie die meer werktijd vereist of wat langere besteltijd voor onderdelen heeft, bespreken wij graag samen met u het gehele reparatietraject. U weet precies wat u te wachten staat: de kosten en de duur van de reparatie. Heeft u problemen met uw auto of vermoedt u dat uw auto niet naar behoren functioneert? Bel of kom gewoon langs voor een deskundig advies.

Schadeherstel
Schade aan uw auto is een uiterst vervelende zaak en dat wensen wij u ook niet toe. Toch kunt u met schade geconfronteerd worden. Mocht u in een dergelijke situatie verzeild raken, dan kunt u altijd bij ons terecht om uw auto weer te herstellen.

A.P.K.
De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. In Nederland staat de keuringsplicht beschreven in de Wegenverkeerswet 1985 en daarvan afgeleide regelingen. Volgens deze regelgeving moet u uw personenauto of bedrijfsauto die – beladen – niet zwaarder is dan 3.500 kg, jaarlijks laten keuren. Tenminste, als de auto drie jaar of ouder is. De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle van uw auto blijft dus belangrijk

NEEM CONTACT MET ONS OP

We horen graag van je en willen graag weten wat wij voor jou kunnen betekeken

Bel ons
0546-823451
Bezoek ons
Twentepoort West 32, 7609 RD Almelo
Email ons
info@kenkay.nl